Jakl s půllitrem láká pivaře. Bojuji za vás
Publikováno 24.09.2012 v kategorii: Jakl President!, Ozvěna
Rozumím pivu a bojuji za něj, vzkazuje voličům-pivařům kandidát na prezidenta Ladislav Jakl při shánění podpisů pro svou kandidaturu.

Prezidentský kandidát Ladislav Jakl zacílil na voličskou skupinu, ke které má blízko a které rozumí.

Milovníky piva se snaží vyburcovat k tomu, aby ho podpořili při sbírání podpisů. Jako každý kandidát, které není nominován poslanci či senátory, potřebuje totiž sehnat 50 tisíc hlasů, aby se mohl stát oficiálním kandidátem.

Proto se pivařů – s téměř výhružně zdviženým prstem a nad dvěma půllitry piva – sugestivně ptá: „Chcete mezi kandidáty jen ty, co pijí šampaňské, koňak, cizokrajná vína nebo kávičku? Nebo někoho, kdo rozumí pivu a bojuje za něj?“

Jaklova láska k zlatému moku je už pověstná – nejsou to plané sliby ani smyšlené zásluhy, když vyjmenovává, proč by ho měli návštěvníci hospod podpořit.

„Bojuji proti zákazům kouření a omezování otevírací doby, chápu problémy hospod, zdůrazňuje Jakl na novém banneru, který má na internetu lákat k návštěvě jeho osobních stránek a motivovat ke sbírání podpisů pro jeho kandidaturu.

Jakl využil i aktuálního a nepopulárního zákazu alkoholu, který už dříve kritizoval. „Bojuji proti spotřební dani, kvůli které se lidé tráví metanolem a kvůli které nám zakazují dát si v hospodě panáka,“ připomíná své konzistentní názory, se kterými obhajuje nízké daně a svobody a soukromí občanů proti státním zásahům.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET