Šiklová, Jakl a Klepetko v Událostech, komentářích ČT
Publikováno 02.10.2012 v kategorii: Jakl President!, Ozvěna

Ta část pondělních Události, komentářů, věnovaná útoku na prezidenta, se opravdu povedla! Byla to skutečná událost…

Hlavní zásluhu nutno připsat především na konto jmenovaných aktérů:

Jako vždy těžkopádný, upachtěný, ale obligátně pěkně upravený a  snaživý moderátor Klepetko, tentokrát však evidentně dotčený prezidentovou kritikou médií. Česká televize disponuje několika nadějnými, bojovnými moderátory – prokurátory, tohle ovšem  zjevně není ta správná parketa pro toho, jinak spolehlivého, předčítače  zpráv…

Jiřina Šiklová, sice už postarší ženština, která mívá čím dál větší potíže s pamětí, (ve svých životopisech, zcela pravidelně zapomíná na členství a zastávané funkce v KSČ) se také opravdu činila…

Ladislav Jakl, poněkud extravagantní zástupce Hradu, který v pondělí  – dost  překvapivě,  prokázal obrovskou míru sebeovládání, zvláště, když mu, mizerně  se ovládající  moderátor, zoufale hájící média, neustále skákal do řeči, nebo když, ve vší slušnosti, dokázal komunikovat – jako s dámou, dokonce i  s tou  blábolící Jiřinou Šiklovou – Havlovou.

Řeknu vám, poslouchat tuhle soudružku, kterak vypráví o pistoli, kterou příslušní experti označili vizuálně k nerozeznání od běžné pistole, jako o dětské pistolce s cucavými kuličkami, to bylo opravdu o nervy! Člověk se mohl jen obtížně domýšlet, zda ta osoba   úmyslně  lže , nebo jde  o tu již zmíněnou fatální ztrátu mozkových – paměťových buněk.

Jasným vítězem tak, alespoň pro mne, byl Jakl, který to všechno zvládnul – prošel tou mimořádně tvrdou zkouškou bez ztráty květinky. Fakt dobrý!  Normálně ho příliš nemusím, ale tohle pondělí mě napadlo, že by to  možná nemusel bejt zase  až tak špatnej prezident!

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET