Jakl se při prezidentské debatě svléknul a ukázal kosočtverec
Publikováno 22.10.2012 v kategorii: Jakl President!, Ozvěna, Video

Debata čtyř možných kandidátů na prezidentský úřad, kterou ve čtvrtek večer uspořádala Akce D.O.S.T., měla zajímavé zpestření. Postaral se o něho tajemník, prezidenta Václava Klause Ladislav Jakl.

Jakl navázal na řeč Přemysla Sobotky, který prohlásil, že každý z kandidátů na sobě má určitá trička. Triko České republiky, triko vlastní strany a případně celou řadu dalších.

Dosavadní tajemník Václava Klause na to v závěru svého příspěvku zareagoval tak, že je často problémem, když ta trička nejsou vidět. „Zakrývá je sako, košile. Ale já to tričko ukážu, svléknu se!,“ uvedl Jakl, který si následně rozvázal kravatu, sundal sako i košili a odhalil modré triko se zlatými hvězdami, na němž stál nápis „New RVHP“. Sklidil za to dlouhý potlesk publika. Na zádech pak měl vyobrazený kosočtverec ze žlutých hvězdiček s nápisem EU uvnitř.

Na akci vedle Ladislava Jakla, kterého do volby navrhují Svobodní vystoupil i první místopředseda Senátu Přemysl Sobotka z ODS, šéfka Suverenity Jana Bobošíková a velvyslanec v Bělorusku Jiří Karas z KDU-ČSL.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET