Mnoho dezorientovaných občanů si může myslet, že naši demokracii ohrožuje legislativní a politický diktát nevolených struktur Evropské unie. Jiní se nechali zmást, že nebezpečím pro naši svobodu je rostoucí moc cynických bezskrupulózních oligarchů, podivných estébáckých sítí, vlastníků veřejného mínění, krajně levicových vlád, zelených bojůvek a fašizoidních antipolitických iniciativ.

Šiky Pravdy a Lásky toto vše velmi správně dešifrovaly jako naprostou marginálii, s níž si nemusejí dělat žádnou starost. Jako hlavní a smrtelné nebezpečí pro naši svobodu velmi trefně odhalily – německého prezidenta. Toho prezidenta, který léta vedl německý Úřad spolkového zmocněnce pro dokumenty komunistické tajné policie Stasi. Joachima Gaucka.

Proto jako němé svědectví bdělosti našich havlistů nabízím jako první artefakt příštího muzea skořápku z vajíčka, kterým byl prezident Gauck zasažen bdělými aktivisty na pražském Albertově. Autenticitu mohu doložit, sám jsem skořápku nalezl na místě exekuce a forenzní analýza by jistě potvrdila přítomnost DNA pravdy a lásky uvnitř a prezidenta Gaucka vně skořápky.

A co za tento nesmírně cenný historický exponát chci? Nic. Daruji ho budoucímu Muzeu Pravdy a Lásky jen tak, z čisté lásky k pravdě.

 

20141117_184505

Zdroj