Otevřený dopis panu Khizru Khanovi
Publikováno 05.08.2016 v kategorii: Jakl Leaks

FILE – 28. července 2016: Khizr Khan, otec padlého kapitána americké armády Humayuna S. M. Khana, a jeho manželka Ghazala promlouvají během posledního dne sjezdu demokratické strany ve Filadelfii. Zde je reakce:

(Text pochází z webu US Defense Watch) 

Vážený pane Khane,

Jako miliony dalších Američanů jsem ve čtvrtek večer viděl Váš projev na demokratickém sjezdu.

Rád bych vyjádřil svou upřímnou soustrast nad smrtí Vašeho syna, kapitána Humayuna Khana, který padl v boji v Iráku.

Jako bývalý důstojník americké armády a veterán války v Zálivu rozhodně chápu bolest a utrpení, které Vy a Vaše manželka každý den pociťujete.

Váš syn zemřel při záchraně svých spolubojovníků. A jak řekl Ježíš svým učedníkům v evangeliu podle Jana, nikdo nemá větší lásku než ten, kdo položí život za své přátele.

Kapitán Khan je hrdina. Jsem si jistý, že vojáci, se kterými sloužil, ho za hrdinu považují. Vím, že Vy a Vaše manželka ho tak vnímáte. Buďte si jistí, že za hrdinu ho považují také miliony válečných veteránů.

Když budu parafrázovat z Knihy Sírachovcovy: jméno Vašeho syna žije v dalších pokoleních.

Váš syn přinesl nejvyšší oběť pro svou zemi, zemi, která byla pro Vás a Vaši rodinu nová a kterou jste přijali s otevřenou náručí a jistě si ji zamilovali.

Když jste Vy a Vaše rodina přijeli z Pákistánu do Ameriky, asimilovali jste se v naší zemi. Přijali jste americký způsob života, naučili se naši historii a zdá se, že jste si i pořídil kapesní vydání Ústavy. To Vás šlechtí, pane Khane.

Jenomže v Americe žije také mnoho muslimů, kteří nejen že se vůbec nechtějí asimilovat, ale chtějí žít podle práva šaría.

To je pro Američany nepřijatelné. V této zemi existuje pouze jediné právo, a tím je Ústava Spojených států amerických.

Jak jistě víte, pane Khane, žijeme v násilných a nebezpečných časech. Muslimští šílenci z ISIS a dalších radikálních džihádistických skupinách páchají vraždy a teroristické útoky po celém světě.

Vaše náboženství míru, Islám, má v roce 2016 do míru daleko. Tato skutečnost se potvrzuje pokaždé, když muslim zastřelí, popraví, mučí nebo shodí bombu na nevinné muže, ženy a děti. To neznamená, že je každý muslim terorista, ovšem většinu teroristů, vážený pane, tvoří muslimové.

Muslimské teroristické útoky se staly znamením naší doby.

Bez ohledu na to, co tvrdí neschopný, naivní, levičácký ideolog Barack Obama a jeho přihlouplí kolegáčci John Kerry, Francois Hollande a Angela Merkelová, Spojené státy i Západ jsou ve válce s radikálním islámem. Úkolem prezidenta Spojených států je chránit svůj národ před všemi nepřáteli, ať už zahraničními nebo domácími. Pan Obama si však bohužel islám romantizuje a odmítá přijmout realitu, což vedlo ke smrti tisíců nevinných lidí po celém světě.

Skupiny jako ISIS a Al-Káida mají jediný cíl, kterým je úplné zničení židovsko-křesťanské kultury, našich náboženství a našeho způsobu života.

Mnoho Američanů pochází z rodin, které zde žily po desetiletí, ba i staletí. Mnoho rodin, jako je ta moje, má příbuzné, kteří bojovali v občanské válce, obou světových válkách, v Koreji, Vietnamu a v Zálivu. Mnoho rodin má příbuzné, kteří bojovali za americké revoluce.

Nemáme v plánu vydat svou zemi muslimským maniakům. Jsme Američané, vážený pane, nikoliv neozbrojené socialistické evropské zombie. Uděláme, co je potřeba, abychom Spojené státy ochránili. Zatímco hodně demokratů a liberálů se na svět dívá růžovými brýlemi, konzervativci chápou, že na světě existuje dobro a zlo. A zlo musí být zničeno, než zničí ono nás.

Musí být přijata účinná opatření – válečná opatření – pro ochranu naší země před těmi, kdo si přejí zničit nás i náš způsob života.

Plán pana Trumpa dočasně pozastavit přistěhovalectví z muslimských zemí, o kterých se ví, že buď podporují terorismus, nebo poskytují útočiště teroristickým skupinám, je nejen pragmatický, ale vskutku ústavní. Ústavní povinností prezidenta Spojených států je chránit svůj národ.

Způsob, jak prověřit stovky tisíc muslimských uprchlíků z válečných zón, jako je Sýrie, Irák a Afganistán, jednoduše neexistuje.

Evropa je ničena, protože nezodpovědní vůdci jako Angela Merkelová otevřeli dveře kontinentu záplavě více než milionu nelegálních muslimských uprchlíků, kteří si s sebou nevezou nic než neurvalost a brašny plné džihádu.

Myslíte si, že jsou Američané hloupí? Zatímco levice žije ve světě snů, pravice žije v realitě. Pan Trump chápe, co hrozí jeho národu – a tato hrozba nepochází od švédských luteránů jménem Anna a Lars. Tato hrozba, vážený pane, pochází od radikálního islámu.

Jak ve jménu božím mohou americké imigrační úřady odhalit skutečné záměry dvaadvacetiletého syrského muže? To není možné. Sám víte, že to není možné.

Jak ve jménu božím mohou americké imigrační úřady odhalit skutečné záměry stovky tisíc syrských uprchlíků a tisíců dalších muslimů nejrůznějších národností, kteří chtějí vstoupit na naše území?

To není možné. Sám víte, že to není možné.

To, zda Vás, Vaši manželku, muslimský svět a miliony demokratů uráží Trumpův realistický pohled na svět, je nepodstatné.

To, zda by Vám, Vaší manželce a synovi bylo v rámci válečného plánu pana Trumpa zakázáno emigrovat z Pákistánu do Ameriky, je nepodstatné. Bezpečnost této veliké země má přednost před tím, co si přejete Vy nebo jiní, kteří sem nyní chtějí přijít. Spojené státy americké nemají žádnou povinnost otevřít své brány, aby vyhověli cizincům a liberálům v naší vládě.

Vydat se jinou než Trumpovou cestou by znamenalo ještě více ohrozit každodenní životy Američanů. A to je nepřijatelné.

Zaútočil jste na pana Trumpa před zraky celého světa, ale přesto nedokážete pochopit, že to on se brání před útoky Vás, Hillary Clintonové a levice. Co mu taky jiného zbývá?

Musíme žít ve skutečném světě, ne ve světě popírání, klamu a fantazie, který demokraté obývají každý den svých životů.

Radikální islám je nepřítelem každého na této planetě, který věří ve svobodu a spravedlnost. Dokud nebude zničen, tento národ se musí bránit před nepřáteli ze zahraničí i z domova.

S úctou,

Ray Starmann

Ray Starmann je zakladatelem US Defense Watch (americké obranné hlídky). Je bývalým důstojníkem americké rozvědky a veteránem z války v Zálivu, kde sloužil u 4. praporu 7. kavalérie 3. obrněné divize “Spearhead!” Pan Starmann po dobu několika let přispíval na web SFTT.org, založený zesnulým plukovníkem Davidem Hackworthem.

Webdesign: Kabris|NET