Kopeme štolu z vězení, míní Ladislav Jakl a má plnou pravdu
Publikováno 14.08.2018 v kategorii: Ozvěna

Náš kandidát v senátních volbách Ladislav Jakl řekl pravdivý příměr. Máme rozdílné názory, ale nyní společně kopeme štolu z vězení. Tím vězením je EU. Česká politika už se dávno nedělí na levici a pravici a vlastně už dávno není česká. Současná vláda funguje bez ministra zahraničí a nevadí to, neboť naše země nemá zahraniční suverenitu. Rozhoduje se v Berlíně a Bruselu.

Strany hlavního proudu jen imitují demokratickou soutěž. Ve skutečnosti soutěží pouze o „politické trafiky“ bez šance na realizaci vlastních národních politických programů. Zahraniční korporace ovládané globálními finančními spekulanty bohatnou z levné české práce. Proto, aby byly ještě bohatší, tak realizují imigrační projekty, které mají zničit národy. Notují si v tom s neomarxisty, kteří usilují o absolutní kontrolu a regulaci společnosti a nový světový řád. Pod maskou liberalismu cíleně ničí rodinu a další přirozené hodnoty.

Strany hlavního proudu přijaly úlohu politických poslušných herců na demo -demokracii v mezích budování světového řádu. Některé jako ČSSD si to dokonce otevřeně píšou do svých programů. Naše vězení je zatím pohodlné. Je zařízeno z dluhů jednotlivých zemí tak, aby lidé nepochopili, do jakého nebezpečí se evropské národy dostaly. Je to ale vězení, ve kterém jsou evropské národy zavřené s rozsudkem smrti. Vykonání rozsudku smrti hrozí nejen národům, ale také svobodě člověka.

Právě proto, když se vracím ke slovům Ladislava Jakla, přišel čas společně pracovat na záchraně národa a na záchraně svobody. Hnutí SPD tento politický boj vede společně s vlasteneckými stranami v Evropě. Základní otázka dnes nezní, jestli jsme levice nebo pravice. Základní otázka zní – jestli se chceme přeměnit pouze v jednotky pracovní síly a spotřeby v multikulturním globálním kriminále, kde bohem bude zisk a morálku bude určovat diktát menšin. Odpověď hnutí SPD zní jasné NE!

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET