JAKL: OBŘÍ ŘÍZENÁ MIGRACE ZNIČÍ ČR, KRITICKY OHROŽUJE JEJÍ EXISTENCI
Publikováno 14.08.2018 v kategorii: Ozvěna

I když zprávy z politiky již málokoho baví číst pro jejich stereotypní obsah – kdo víc podvádí v honbě za vysokoškolskými tituly či kdo víc uplácí při získávání dotací – nastal politický Velký třesk. Jako supernova  se objevila osobnost kandidující do Senátu, která hovoří o opravdových a vážných politických problémech naší země, osobnost, která je zárukou, že bude za svými slovy stát, protože si za nimi stojí po celých 25 let.

Ano, hovořím o osobním tajemníkovi prezidenta Václava Klause a vedoucím jeho Politického odboru jak na Hradě tak nyní v jeho Institutu, o Ladislavu Jaklovi. A je příznačné, že tento odvážný politik kandiduje za stranu podobně odvážného vůdce Tomia Okamury, který jako jediný našel v loňských volbách odvahu jasně říci, že udělá vše pro to, aby jeho strana Svobody a přímé demokracie prosadila vypsání referenda o vystoupení ČR z neomarxistické EU. 

Pokud se podaří Ladislavu Jaklovi stát se senátorem, je to zárukou, že se z této spící parlamentní komory bude ozývat pravda o politické situaci naší země, a nikoliv jen deklarace o boji proti korupci toho či onoho politika a podobné nepodstatné nesmysly, které patří, jsou-li vůbec pravdivé, před soud a nikoliv do politické diskuse. Politický boj se má vést tak, jako tomu bylo v devadesátých letech – na základě politických idejí a argumentů. A toto z politiky zmizelo. Stačí když páni Kalousci označí protivníka za fašistu či nedej Bože za populistu, a ať je sebelepší, mají vyhráno i když sami nejsou  schopni nabídnout vůbec nic. Veřejnost se vrhne po jimi označené kořisti a oni mohou 4 roky spát či hádat se v parlamentě o nepodstatných věcech. To rozhodně není přístup workoholika Jakla.

Jakl je zárukou, že vnese do naší nepolitické politiky politiku

Každý, kdo sledoval od převratu jeho postoje a názory, ví, že Jakl je zárukou toho,  že za tím, co říká, také půjde, protože je to člověk, který nikdy nedělal ústupky. Stál vždy po boku Václava Klause a nebylo to vždy lehké. Údobí kolem podpásového Sarajevského atentátu  prověřilo nejen čestnost a nezlomnost Václava Klause, ale i Jakla. Tehdy stačilo označit někoho za Klausova zastánce a vyhazov z práce či jiný podraz byl hotový. To že Jakl nepřešel do pravdoláskovního tábora, ale neochvějně bojoval za své a Klausovy názory proti tehdejší vládnoucí hradní smečce, je dokladem jeho čestnosti, věrnosti a toho, že za svými názory stojí. Že je to prostě homo politicus, který  vnese politiku i do naší nepolitické politiky.

V současné nebezpečné zahraničně politické rovině je navíc velmi důležité, že Jakl má skvělý přehled o všem, co se kolem nás děje, protože je v každodenním styku s Václavem Klausem, který v současné době je víc na zvaných zahraničních přednáškách než doma a má proto naprosto jasný a nezkreslený přehled o evropských i světových politicích i o náladách občanů v cizích státech. Nehledě na to, že na většinu cest jezdí pan Jakl s ním. Pokud tedy říká Jakl, že bude bojovat proti bruselské centralizaci i za cenu vystoupení z EU a že bude proti jakýmkoliv ústupkům ve věci řízené masové migrace, pak to není pouze líbivé heslo ve volbách, jak začínají psát naši europeističtí novináři, ale lety hlásaný názor, o němž je přesvědčen. Při listování naší revue jsem nalezla stejné názory v jeho článcích již v roce 2013 a dřív.

Stejně jako jeho šéf Václav Klaus, i on varuje již léta, že masově řízené stěhování afrických muslimských národů do Evropy zničí naší zem a její tisíciletou křesťanskou kulturu. A bude velkým štěstím pro naši zem, pokud se tento člověk dostane do první parlamentní komory a bude bojovat proti nebezpečné megalomanské multikulturní politice německé kancléřky Merkelové a bruselských představitelů EU.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET