Političku unesli, hromadně znásilnili a pak vydírali. Spáchala sebevraždu. Komentář Štěpána Chába
Publikováno 16.08.2018 v kategorii: Ozvěna

VIDEO Holandská politička za stranu PVV Geerta Wilderse (něco jako náš Okamura) Willie Dille byla v březnu tohoto roku unesena gangem marockých muslimů. Následně byla hromadně znásilněná. Pak následovala několikaměsíční tyranie vydírání a vyhrožování. Před týdnem politička spáchala sebevraždu. Důvod? Měla okamžitě skončit s protiimigrantskou politikou. Měla se přizpůsobit progresivistické době i politice a prostě odtáhnout z veřejného dění. Jinak…

Ve svém posledním videu, které natočila Willie Dille před sebevraždou, vedle popisu celé situace a jejích následků označila jako viníka také svého kolegu na radnici Van Doorna. Ten ve městě Haag vedl kandidátku muslimské strany. K islámu konvertoval před dvěma roky. Van Doorn se k obvinění odmítl vyjádřit a oznámil, že se bude bránit soudní cestou za očištění svého jména. Muslimové političce vyhrožovali zabitím, vyvražděním její rodiny. 

Politika se mění

V jednotě je síla. Věděli to nacisti, věděli to komunisti. Vědí to i islámisté. A právě z jejich středu vychází ona síla, která se neštítí ničeho. V jednotě i z těch nejnižších míst může vycházet teror na umlčení nevyhovujících politiků, na umlčení i většiny. Jde o to, že v naší společnosti jsme si zvykli na princip voleb. Odvolíme si ve volbách, a to, co z nich vzejde, zkrátka tolerujeme. Protože jsme si zvykli na to, že přesně tak pracuje demokracie. Islámisté se ovšem s výsledkem spokojit nemusí a může nastat teror jednoty. Teror masy. A případ týrání Willie Dille a její sebevraždy stojí právě na principu tlaku jednoty.

A v tom je nebezpečí. Protože do protiimigrantské strany PVV Geerta Wilderse se teď začnou lidé bát vstoupit, případně za ni kandidovat. Může to ohrozit jejich život. Děsivá představa. Je přeci vůli lidí, kam bude směrovat politika. Představte si, že by zítra někdo zastřelil Ladislava Jakla jen proto, že kandiduje za SPD a má nevhodné poznámky o imigraci. Přišlo by nám to, no, absurdní, šokující, nesmyslné. Vždyť právě ve volbách se rozhodne, jestli Jaklova politika je tou určující a on tedy stane na půdě senátu. U nás, zatím, ano. V Holandsku už očividně ne. Tam už jde s „nesprávným“ názorem doslova o hubu.

Soudní přelíčení

A co Van Doorn? Bude se nejspíš bránit soudní cestou za očištění svého jména. Jak to tak islámistické spolky a buňky dělají. Prosazují svou násilnou ideologii tím, že zneužívají evropského práva k jejímu postupnému zlegalizování. Van Doorn stojí v Haagu v čele islámistické politické strany. Je členem haagského zastupitelstva. Už teď má moc. A co víc, v programu islámistické strany jsou jako programové body zařazeny snahy o zavedení islámských principů do haagské politiky. Cítíte to pomalé ovládnutí? Postupné, plíživé… ale sakra skutečné. Willie Dille je obětí tohoto ovládnutí. A to už je systémové selhání.

Evropské právo, politický systém i demokracie dávají do rukou všem možnosti. Ovšem je na zváženou, jestli je dvakrát promyšlené dovolit postupné ovládnutí veřejného prostoru lidmi, kteří jsou kulturně, politicky, nábožensky i lidsky ale tak jinde, tak mimo, až to začne ohrožovat samotné evropské právo, politický systém, demokracii a ve výsledku celou společnost. IDnes si může hrát na propagandu padesátých let a tvrdit nám, že nejkrásnější lidé na světě jsou právě muslimové, ale právě takovéto případy tvrdí opak. K tomu ovšem iDnes mlčí. To se do propagandy nehodí. Stejně jako propagandistům padesátých let informace o to gulazích a hladomorech a zabíjení statisíců lidí ve jménu socialismu.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET