Kamberský z Lidových novin: za urážky Jakla mě nikdo kritizovat nebude. Národní fronta a Václav Havel jsem já!
Publikováno 20.05.2019 v kategorii: Ozvěna

Národní fronta lepšolidí: vždy vím, co si máte myslet. Vždy vím, co máte dělat. A pokud to nevíte, platí „HLAVA XXII“.

Pravidlo č. 1) Velitel má vždy pravdu. Pravidlo č.2) Nemá li velitel a Národní fronta pražské kavárny pravdu, platí pravidlo číslo jedna. Tečka. Punktum.

Na všeobecné urážky a stupidní výpotek nenávistného Petra Kamberského na pana Jakla nešlo nesednout a nenapsat ostrý mail  – přečtěte si nejdříve, na co jsem reagoval.

Jakl bude v radě za Okamuru. Tečka. Což je mimochodem problém i pro samotnou velkou radu, která ne úplně zřídka řeší i poněkud složitější, odborné otázky. (Čímž Kamberský naznačuje pro neinteligentní lid, jaký nevzdělaný blb tam byl zvolen – níže je curriculum vitae Jakla)

Výsledkem je vzestup moci krajních partají a vzestup figur jako Zdeněk Ondráček nebo Ladislav Jakl. Na tom se nic nezmění do té doby, než po příštích volbách vznikne nová většinová koalice.

Nejsložitější je otázka Jaklovy persony. Formálně vzato těžko poslancům něco vytknout: bývalý ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky či bývalý vedoucí Úřadu Rady ČR pro rozhlasové a televizní vysílání je papírově výborný kandidát. Jenže Jakl je ve své podstatě i životní praxi především šašek, bavič a provokatér. Což jsou docela dobré předpoklady pro politika, ale nikoli pro korektního úředníka. Jenže RRTV není názorové kolbiště, ale ústřední orgán státní správy. V tomto ohledu nemohli poslanci najít horšího kandidáta než právě Ladislava Jakla.

A pak je tu problém poslední, názorový. Pan Jakl říká a píše mnohé věci, jež vychovaný člověk nevypustí z úst. Jenže, málo platné, reprezentuje jistý názorový proud v české společnosti. Proud národovecký, protievropský a protiněmecký, proud, jejž neztělesňuje jen Tomio Okamura, ale také mnozí sociální demokraté, komunisté a třeba Václavové Klausové. Ano, i takoví jsme.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/kambersky-jaklovo-zrcadlo-poslanci-si-spletli-statni-urad-s-kabaretem.A190328_204120_ln_nazory_ele

Nejdříve ke vzdělání Ladislava Jakla: Absolvoval studium na Fakultě žurnalistiky Univerzity Karlovy. Je členem dozorčí rady Divadla v Řeznické (spolu s Viktorem Polesným a Arnoštem Goldflamem). Je presidentem občanského sdružení První Pivní Extraliga, které se zabývá degustací a propagací piv. Byl ředitelem politického odboru Kanceláře prezidenta republiky a vedoucí Úřadu Rady ČR pro rozhlasové a televizní vysílání.

V roce 1994 Ladislav Jakl adoptoval šestnáctiměsíčního romského chlapce. Takže nikoliv módně nyní, ale v roce 1994!

Neboli dle Kamberského a kavárny nekvalifikovaný primitiv…

A nyní mail na tuto sprostotu:

Odesláno: 29. března 2019 8:31
Komu: Kamberský Petr
Předmět: Klaun

Pane Kamberský,

jste více jak Dostojevského idiot a nebojte, nejsem anonym.

Možná je pan Jakl klaun, šašek, ale asi těžko pochopíte, že šašek jako chán musel být často inteligentnější než pán, aby vše podal formou šaškovství, protože lidem jako jste Vy stačí stádně plácat a urážet, když na vlastní originální myšlenky nemáte. Prostě se zařadíte do bolševického jednotného proudu a tisíckrát si můžete opakovat, že nemáte Rudou knížku. Jsou lidé věřící, co nedávají na odiv svoji víru, ale jsou hluboce poctiví, zatímco šmejdi svoji víru dávají ostentativně najevo a mezitím chlastají jak polní kurát Otto Katz či kradou a vraždí, aby si pak dali své Zdrávas a Otčenáš.

A stejné je to u Vás. Sice oficiálně bolševik nejste, ale celým svým projevem psaným dáváte najevo svou bolševickou víru, že jedině jedna je pravda a ta druhá musí být smetena ze stolu.

Myslím, že pan Jakl je přesně správný člověk na kontrolu veřejnoprávních médií. Vzdělaný a chytrý, současně pokrývá další spektrum vidění mimo národní frontu, kterou tak adorujete. Patříte k těm šmejdům, co uráží Jakla za rasismus, aniž vědí, že si vzal romské dítě a má ho rád. Ale to Vám nebrání stejně jako jim, abyste ho urážel a špinil. O čem to svědčí? O něm, nebo o Vás?

Bez přání hezkého dne

Petr Pokorný

——————————————————————————-

 Je jasné, že lepšočlověk ví, co si mám myslet a pokud si to nemyslím, nejsem lepšočlověk já! Prý to nemyslel hanlivě, pouze je halivý celý článek!

Vážený pane Pokorný,

rád bych s Vámi polemizoval – třeba o tom, že jsme slovo šašek vůbec nemyslel tak hanlivě jak si to vykládáte (píši, že být šoumen a provokatér je dobrá kvalifikace pro politika) .
Ale pokud mi píšete „lidem jako jste Vy stačí stádně plácat a urážet, když na vlastní originální myšlenky nemáte. Prostě se zařadíte do bolševického jednotného proudu “ tak přestávám číst a debatu končím. Jsme ochoten se bavit s kýmkoli o čemkoli, ale prázdné urážky jsou opravdu jen plýtváním času.

Takže spam a blokace adresy.

S pozdravy
Petr Kamberský

S lidmi, co tvrdě odmítají mé urážky, které smím pouze já lepšočlověk Kamberský, se nemluví…

 P.S. Pan Kamberský je vystudovaný sociolog, takže ví víc, než my.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET