Proč má být Ladislav Jakl příštím českým prezidentem
Publikováno 19.06.2012 v kategorii: Jakl President!

Přesvědčovat čtenáře FreeGlobe.cz, že je třeba volit Ladislava Jakla do prezidentského úřadu, může být téměř nošením dříví do lesa. Přesto napíši následující text. Pak je tedy určen spíše pro váhajícího voliče či náhodné čtenáře tohoto serveru.

Stačilo by napsat jednu větu: Ladislav Jakl jako jediný z navržených kandidátů bude vždy a všude, za každé okolnosti, hájit zájmy českého státu. (A v souladu s realitou.) A basta. Víc už psát netřeba. Pro někoho jedna věta však může být přece jen nedostatečně málo. Pak mi tedy dovolte myšlenku více rozvést.

Začněme takto: Jaké atributy musí nést příští český prezident? Nechceme-li mít na Hradě pouhou loutku v rukou mocných, chameleóna, korouhvičku ve větru. Příští český prezident musí být: Za prvé: Silná osobnost. Vzbuzující přirozený respekt. Za druhé: Osobnost s kontinuálními, konsistentnímu názory. To je obzvlášť důležité. Musí být přehledný. Opravdový. Za svými názory si stojící – a za takovými názory, které je schopen kdykoli obhájit. Za třetí: Zájem našeho státu musí mít na první příčce svého (a jako prezident nejen pracovního) žebříčku. Zůstaňme zatím u těchto prvních tří. Při otázce: Nese v sobě Ladislav Jakl tyto atributy? Odpověď jednoznačně zní: Ano.

Při přehlédnutí seznamu ostatních zájemců o české prezidentování (viz tabulka v textu: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1865-jakl-4-president-.aspx) člověk neví, má-li brečet nebo se s hořkostí zasmát. Globalisté, zahraniční finanční elity, nasadili své koně. Je prakticky jedno, kdo z nich vyhraje. Jeden jak druhý jim bude (kromě snad ještě jedné) poslušně zobat z ruky. Český občan-neobčan. Komu o toho z nich jde.

Má volba je tak naprosto jednoznačná. A já věřím, že nakonec i většiny českých voličů. Vždyť přece už musí jednou přijít ten den, kdy se nám, našemu národu, otevřou oči. No ne?

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET