Kandidát na prezidenta Jakl vyhrožuje: Koukejte podepsat nebo uvidíte!
Publikováno 12.09.2012 v kategorii: Jakl President!, Ozvěna
Jeden z prezidentských kandidátů Ladislav Jakl spustil svou prezidentskou kampaň. Voličům vyhrožuje: Koukejte podepsat mou kandidaturu nebo uvidíte!
Billboard Jakl

Drobným titulkem ale tajemník současného prezidenta Václava Klause dodává: Nebo uvidíte mezi kandidáty samé zoufalé levičáky.

Ladislav Jakl je znám svými kontroverzními prohlášeními, naposledy byl veřejností pranýřovaný za výrok: „Nyní soud na přání aktivistů zveřejňuje vybrané jednotlivce z tisíců ‚příjemců veřejných prostředků‘, aby na ně poštval lůzu nebo lidi, kteří je nenávidí pro jejich názory.“ Jaklovi se totiž nelíbilo, že soud přikázal zveřejnit jeho příjem.

V souvislosti se svojí kandidaturou pro změnu prohlásil, že počítá jen s hlasy myslících lidí a vzkázal, ať o ty ostatní usilují jiní uchazeči.

V rozhovoru pro portál Lidovky.cz už se svěřil svými plány, až usedne do prezidentského křesla. Jakl řekl, že už má tip na poradce, podle něj by se mu zdál docela dobrý Václav Klaus.

Dvaapadesátiletý Ladislav Jakl je tajemníkem současného prezidenta republiky Václava Klause, zároveň je ředitelem politického odboru Kanceláře prezidenta republiky. Přes rok byl poslancem České národní rady za Občanské fórum.Ve službách Václava Klause je od roku 1997, kdy se stal jeho poradcem.
Webdesign: Kabris|NET