Koukejte podepsat, jinak uvidíte, vyzývá Jakl. Billboardy prý zaplaví republiku
Publikováno 13.09.2012 v kategorii: Jakl President!, Ozvěna

Děsivý výraz prezidentského kandidáta Ladislava Jakla vyzývá k podepisování jeho prezidentské kandidatury. Jinak prý občané uvidí. Podpisová kampaň tajemníka současné hlavy státu tak chce nejspíš vsadit na zastrašování.

V pátek se na osobním webu prezidentského kandidáta Ladislava Jakla objevil plakát, který by v podobě billboardu měl zanedlouho viset po celé zemi. Kandidát se v něm snaží popohnat občany, aby podepisovali podpisové archy podporující jeho kandidaturu. Podle zákona je třeba vybrat padesát tisíc podpisů.

Z plakátu shlíží v modré košili zachmuřený Ladislav Jakl, který varovně zdvihá prst. Vedle něj je vyobrazeno panorama Pražského hradu a nad ním je dvojbarevně vyvedený vzkaz pro voliče. Výraznou černou barvou jsou uvedena slova „Koukejte podepsat“ a „Jinak uvidíte“. Mezi nimi je na světle modrém podkladě vyvedeno bílou barvou (tedy o poznání hůře viditelně) vysvětlení, že se má podepisovat Jaklova prezidentská kandidatura.

Uvidíte zoufalé levičáky

A pod varováním je opět bíle, a tentokrát ještě menším písmem, vysvětleno, co vlastně občané uvidí, pokud Jaklovu kandidaturu nepodepíší. Podle něj v tom případě uvidí ve volbě jen samé zoufalé levičáky.

Když se redaktoři MF DNES ptali prezidentského kandidáta, kde bude možné jeho předvolební prezentaci vidět, odpověděl jim tajemně, že „všude“. Tajemník současného prezidenta, kterého do hradního klání vysílá neparlamentní Strana svobodných občanů, tak chce nejspíš pohrozit celé zemi.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET