Wagnerová jen uráží, její manžel rovnou vyhrožuje
Publikováno 21.01.2013 v kategorii: Hrubá záplata

From: Arnost Wagner [mailto:arnostwagner@volny.cz]
Sent: Monday, January 14, 2013 2:57 PM
To: Jakl Ladislav
Subject: Otázky Václava Moravce

L.Jakle,

v nedělních otázkách VM jste vědomě urazil moji manželku Elišku Wagnerovou : “…kdyby byla (W) třeba soudkyní…ale protože je jenom senátorkou, tak to vědět nemusí.” I jako zhrzený kandidát na prezidenta a podprůměrný muzikant víte, že EW byla -do března 2O12- soudkyní více než 15 let. Na rozdíl od duševně chorého fanatika Hájka jste pro tento stát ještě nebezpečnější. Jste lhář a velice zlý člověk v ulitě “rozvážného” mudrlanta. Doufejte, že se my dva nikdy nesetkáme!

Arnošt Wagner

From: Jakl Ladislav
Sent: Thursday, January 17, 2013 6:04 PM
To: ‚Arnost Wagner‘
Subject: RE: Otázky Václava Moravce
Dobrý den.

Děkuji za Váš dopis. Je to krásná ukázka pravdy a lásky v praxi. Urážíte a vyhrožujete. Já nemusím doufat, že se nesetkáme, na výhrůzky podobných povah jsem zvyklý.

Paní Wagnerová o mně mluví jako o neználkovi, pohádkáři, povýšeně cejchuje, kudy chodí. A přitom si plete vládní přestupkovou amnestii s prezidentskou trestní, ani nezná jejich počet a jde na toto téma poučovat národ do televize.

A čím jsem ji podle vás urazil? Měl jsem říct, že jako právnička by to vědět měla? To by se vám líbilo víc, než to, že jsem řekl, že jako senátorka to vědět nemusí?

Zvykla si na soudcovskou nedotknutelnost a chce si ji vydupávat i s vaší pomocí nadále. Ale to neměla chodit do politiky. Tam se lidé navzájem kritizují docela často a asi si na to bude muset zvykat. Jak jsem ji tak poslouchal, bude to mít s tím zvykáním těžké. A neumí odpovědět na pozdrav, neumí se podívat do očí. A z hlavy nezná nic, pořád vše musí číst ze stohů papírů. No, taky si asi ještě užijete.

L. Jakl

Webdesign: Kabris|NET