Ladislav Jakl se ve Sněmovně zúčastnil semináře „Svoboda projevu a právo občana na pravdu“
Publikováno 13.09.2018 v kategorii: Jakl Senátor, Ozvěna

Kandidát do senátu na Praze 2 Ladislav Jakl se v pondělí 10. září dopoledne zúčastnil jako jeden z panelistů semináře s názvem „Svoboda projevu a právo občana na pravdu“ pořádaného v Poslanecké sněmovně pod záštitou poslance Mgr. Jiřího Kobzy (SPD).

Na semináři, který se zabýval otázkou ohrožením svobody slova v dnešní společnosti vystoupil, kromě zásadního obhájce svobody slova Ladislava Jakla i poslanec za ODS Václav Klaus či bývalý ministr zdravotnictví a kandidát SPD na senátora na Praze 12 Ivan David a další řečníci, kteří se vesměs shodli na ohrožení svobody slova v naší zemi ze strany globálních struktur hlavně EU a jejich domácích pomahačů.

Poslanec Václav Klaus hodlá předložit ve sněmovně návrh zákona, který by znemožnil provozovatelům sociálních sítí mazat jakékoliv výroky, které by nekolidovaly s naším právním řádem.

Na akci kromě něho vystoupil i profesor Jan Jirák, který je vedoucím katedry mediálních studií na Metropolitní univerzitě v Praze a rektor Vysoké školy aplikované psychologie Štefan Medzihorský. Kromě nich přednesl svůj příspěvek o stavu českých médii i mediální odborník a člen rady ČTK Petr Žantovský.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET