Pobryndaný David Koller
Publikováno 07.08.2012 v kategorii: Hrubá záplata

Básníci jsou rozervanci ducha. Někdy na sebe světu vykřičí i to, co by si jiní raději nechali pro sebe. A tak jsme se díky umělcově upřímnému sebezpytu dověděli, žeDavid Kollerje v prrdeli.

Naivní člověk by se nechal i zmást a říkal by si, že se ten popíkový zpěvák musí mít dobře, ale to víte, konkurence veliká, kupující líní, není už ten šoubyznys, co bejval. A hlavně, ona frustrace jen málo souvisí se skutečným prožitkem. Daleko víc vzniká z toho, že někdo od života čeká víc, než dostává. Když má někdo vily a bouráky, ale očekává ještě jachty a tryskáče, je mučen frustrací daleko víc než ten, co má škodovku a dovolenou na Sázavě a čeká škodovku a dovolenou na Sázavě.

Koller se pustil do společenských nešvarů. Však ho to dnes nic nestojí. Kdysi by dostal po letech, dnes ho to po letech dostane do novin. Nadáváte na papaláše? Já to umím hlasitěji a sprostěji! Jen si u toho nejdřív musím zakázat myslet. Nejtupější fráze postačí.

Koller holt ukázal, že je duchem mlád. Mentálně je zjevně pořád na stejné úrovni, jako když se mi před více než třiceti lety vloupal oknem do pokoje na koleji Větrník, aby se dostal k mému šípkovému vínu. Bohužel tehdy víc vybryndal než vypil, to vám bylo vytírání, než to přestalo lepit..

To vám bude vytírání, než to přestane lepit. Nebo si zvykneme, že to po bryndalech trochu lepí?

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET