Vážení příznivci a podporovatelé, milí přátelé.
Publikováno 08.11.2012 v kategorii: Jakl President!


Dnes vypršela lhůta pro sbírání podpisů na podporu prezidentské kandidatury. Požadovaného limitu padesáti tisíc podpisů se mi dosáhnout nepodařilo. Nashromáždil jsem jen něco přes polovinu tohoto počtu. Pro mne osobně z toho plyne ponaučení, že jsem se sběru měl věnovat ještě usilovněji.

Děkuji vám všem, kteří jste mi s tímto úkolem nezištně a usilovně pomáhali. Vím, že mnohé z vás to stálo pořádný kus práce a trpělivosti. Nyní někteří možná cítíte zklamání a máte pocit, že všechna ta práce byla zbytečná.

Rád bych vás ujistil, že rozhodně zbytečná nebyla a že měla smysl. Ve spolupráci s vámi všemi se podařilo prosadit mnohé naše společné myšlenky do veřejné debaty. Tyto myšlenky už v pokračujícím střetu v rámci přímé prezidentské volby zůstanou, kandidáti budou nuceni se s nimi konfrontovat a brát je na zřetel. A to vše se určitě zhodnotí i v blízké budoucnosti.

V budoucnosti v prosazování našich společných idejí svobody člověka určitě hodlám vytrvat. Rozhodně se nestáhnu do lesů ale budu nadále k dispozici v naší snaze zastavit socialismus, zastavit bruselskou centralizaci a vrátit lidem kontrolu nad svými životy.

Ladislav Jakl

Webdesign: Kabris|NET