Kubátová z Info píše o lži a sama píše lži
Publikováno 15.08.2018 v kategorii: Hrubá záplata

Propagandistka internetového média Info.cz Eliška Kubátová vytáhla do boje (ZDE) za schválení Globálního paktu o migraci, který má zavést mechanismus trvalého vládami podporovaného přesunu milionů migrantů napříč kontinenty. Mluví přitom o lži a sama u toho lže. Především manipuluje s city svých čtenářů, když směšuje individuální migraci s migrací masovou a migraci spontánní s migrací řízenou vládami a mezinárodními organizacemi.

Snaží se tak vyvolat dojem že ti, kdo kritizují mamutí sociálně inženýrský demografický experiment s nedozírnými efekty, musí nenávidět moldavského prodavače zmrzliny. Přečtěme si její plamenná slova:

„Drtivá většina států mezinárodního společenství by koncem roku měla podepsat takzvaný globální pakt o migraci. Dokument vyjednávaný na půdě OSN má být jakýmsi vodítkem nejen pro státy, do kterých migranti míří, ale i pro země původu nebo tranzitu migrantů. Pro mnohé politiky a dezinformační weby je však globální pakt o migraci jako červený hadr pro býka a tvrdí, že dokument je pro jejich obyvatele hrozbou. Jaké lži se kolem textu šíří?“

Ano, drtivá většina, jakou by si Kubátová přála, má kohosi drtit. Drtit menšinu, pochopitelně. Koho jiného. Dokument má prý být vodítkem. Potřebuje snad dvě stě států podepisovat nějaký manuál pro svou imigrační politiku? Ten snad může viset někde na internetu, ne? Je přeci jisté, že vůbec nejde o nějaký „manuál“, ale o chystanou drtivou páku nátlaku proti zemím, které si budou chtít uchovat suverenitu v rozhodnutí o režimu vstupu cizích imigrantů na své území. Pak dezinformátorka Kubátová mluví o lžích. Žádné nejmenuje, uvádí jen některé sobě nelibé názory, které pak konfrontuje s nepodloženými názory jediného svého oblíbence. Co on označí za lež, má býti dle Kubátové prohlášeno za lež.

Propagandisté typu Kubátové jsou ale líní a jen opisují jeden od druhého. Nepracují s původními zdroji, nic si neověřují. A tak se v jejím textu objevuje následující tvrzení:

„Nacismus 2.0. Šílený plán na přeměnu našeho světa. Probudí se evropská veřejnost? Eugenika 21. století se právě aplikuje. Smlouva s ďáblem je předběžně schválená,“ popisuje schválení globálního paktu o migraci, ke kterému došlo v polovině července, Ladislav Jakl pro server Protiproud.“

Nuže, zaprvé. Protiproud není zpravodajský server a není tedy možné „pro něj“ nic uvádět. Je to server publicistický a je možné v něm maximálně něco publikovat. Slova, která mi Kubátová vkládá ho krku, jsem však nikdy neřekl ani nenapsal a dokonce jsem pro Protiproud nenapsal ani žádná jiná. Napsal jsem nedávno o nebezpečí řízené imigrace článek pro web IVK (ZDE) a současné ho vydal na svém pravidelném blogu na iDnes. Odtamtud ho převzaly desítky webů, mj. Protiproud. Ten převzaté články opatřuje vlastními titulky, perexem i grafikou a z kontextu je zcela zjevné, že nic z toho není součástí článku uvedeného autora. Vždy Protiproud také udá původní zdroj. To ale Kubátová ve svém propagandistickém proimigračním třeštění přehlédla, na zdroj se nepodívala, původní znění ji nezajímá a spokojí se jen s upoutávkou jednoho z médií, které někdy mé texty přebírají.

No, když se bojuje za správnou věc, tedy na osazení naší krajiny Afričany a Araby, tak nějaká novinářská korektnost musí stranou. 

L. J., 14. srp. 18

Webdesign: Kabris|NET