Americké autority pana BZKZ
Publikováno 16.08.2018 v kategorii: Hrubá záplata

 

Bostonský znalec koňských zadků (dále jen BZKZ) celý život žije ve své bublině a nikdy nepotkal živého normálního Američana. Proto bylo pro něj takovým šokem, když byl zničehonic konfrontován s postojem člověka, který z velké části hájí kroky prezidenta USA Donalda Trumpa. Jak neslýchané!

BZKZ se nezmohl na žádný argument, na žádnou polemiku a jen vzrušeně požadoval, aby lidé s tak „skandálními“ názory nebyli do veřejných debat vůbec puštěni. Co na tom, že jsem 15 let pracoval jako vysoký úředník ve státních službách, absolvoval řadu jednání s vrcholnými delegacemi mnoha států světa, potřásl si rukou se dvěma americkými prezidenty a byl i u oficiálních jednání s nimi a jejich týmy. Lepší kvalifikací k debatě o americkém prezidentovi je asi být BZKZ a historikem dějin Východní Evropy. BZKZ místo argumentů jen šermoval jmény několika horlivců, kteří Trumpa patologicky nenávidí. BZKZ neuvedl, zda někdo z nich nebyl dříve voličem kandidáta Komunistické strany USA, zda jiný nich nebyl usvědčen ze lhaní před kongresovou vyšetřovací komisí, či zda další svá ostudná slova proti americkému prezidentovi nevzal druhý den zpět. Hlavně, že BZKZ umí tak kouzelně vyslovovat jejich jména. Nejvíc se mazlil v ústech se jménem Johna Brennana, někdejšího šéfa CIA, dosazeného modlou levicových liberálů Barrackem Husseinem Obámou. Toho Brennana, který včera přišel o bezpečnostní prověrku, protože zneužíval důvěrných informací získaných během své služby, aby šířil konspirační teorie o legitimně zvoleném americkém prezidentovi. Ty konspirační teorie, které v našich médiích horlivě šíří i BZKZ. Jaké autority si BZKZ najde příště?

Mimochodem, ani mě nenapadlo mít výhrady k tomu, když proti mně nedávno v televizní debatě o českých prezidentských volbách posadili rappera. Třeba nemá takové povědomí o ústavních kompetencích prezidenta republiky, jaké mám já, ale na tak občanské téma může mít přece svůj názor kdekdo, tak proč někoho vylučovat z debaty…

Webdesign: Kabris|NET