Ladislav Jakl do Senátu. Kampaň, která je vidět. Dnes vystoupí na demonstraci na podporu Maďarska s Doubravou, Foldynou, Klausem a dalšími
Publikováno 20.09.2018 v kategorii: Jakl Senátor

Kandidát na senátora za senátní obvod Praha 2 Ladislav Jakl vystoupí spolu s poslancem Václavem Klausem na demonstraci na podporu Viktora Orbána 20. září od 17 hodin před maďarskou ambasádou v Praze 6. S proslovem vystoupí, předpokládaní řečníci: Europoslanec J. Kohlíček, senátor PČR J. Doubrava, poslanec J. Foldyna, poslanec V. Klaus.

 

Akce D.O.S.T. podporuje demonstraci na podporu Viktora Orbána, tak jako kandidaturu Ladislava Jakla do Senátu. „Bůh žehnej Svatoštěpánské koruně!“ stojí v prohlášení Akce D.O.S.T. na adresu šikanovaného Maďarska. 

„Kdo sleduje vývoj mezinárodní politiky, nemůže přehlédnout sebevražedný kurz Západu, který směřuje k nevyhnutelnému kolapsu. Masová imigrace není prvotní příčinou, ale jedním z příznaků a mohutným urychlovačem tohoto vývoje. Zodpovědní a svobodní politikové nemohou ovšem takový kurz přijmout. A to ani pod nátlakem,“ stojí dále v prohlášení Akce D.O.S.T.

Prohlášení uzavírají slovy, že současný premiér Maďarské republiky Viktor Orbán se s plnou vahou svého úřadu a s podporou občanů postavil proti nesmyslným „směrnicím“ a dokáže vzdorovat politickému nátlaku i bezprecedentní štvanici médií. „Akce D.O.S.T. je pobouřena obsahem i formou útoků, jimž je vystaven, a vyjadřuje současným zahraničně politickým krokům Maďarské republiky plnou podporu, neboť si uvědomuje, že aktuální boj o Budapešť je také bojem za Prahu, bojem za budoucnost Evropy,“ uzavřeli.

Webdesign: Kabris|NET