VOLTE JAKLA DO SENÁTU, MÁ DVACET LET ZKUŠENOSTÍ Z KAŽDODENNÍHO STYKU S PREZIDENTEM KLAUSEM
Publikováno 03.10.2018 v kategorii: Jakl Senátor, Ozvěna

Zvolením Ladislava Jakla do Senátu by se dostala po mnoha letech do politiky osobnost, která má s politickou prací obrovské zkušenosti a je zárukou toho, že by spící socialistický Senát probudila k životu. Po odchodu prezidenta Klause z výkonné politiky by se do ní dostal konečně opět člověk, který by zastával autenticky pravicové postoje.

Který by neměnil své názory podle toho, co je právně módní,a nehovořil politicky korektním eurospeakem, jen aby dostal pašalík od kancléřky Merkelové, jako to udělal kdysi Mirek Topolánek. Za celých 20 let, co ho známe, nezměnil Jakl nikdy své postoje. A to jde říci, pokud mi paměť sahá, pouze o profesoru Klausovi. Oba jsou zanícení bojovníci za zachování našeho národa, za jeho suverenitu a za život v kapitalismu. Jiná cesta by podle nich vedla náš národ do otroctví. Proto pana Jakla podporuje i pravicový think-tank Akce D.O.S.T. , jehož členové jsou vidět v tričkách s nápisem  „Jakl do Senátu“  v ulicích Prahy 2 a 3, za níž pan Jakl kandiduje. Pohybovali se i na hudebním festivalu bratrů Neduhových v legendární žižkovské hospůdce „U vystřelenýho oka“.

Ladislav Jakl se také spolu se svými příznivci zúčastnil pražského setkání Klubu čtenářů měsíčníku MY, do kterého pravidelně přispívá a jehož šéfredaktorem je bývalý vicekancléř prezidenta republiky Václava Klause šéfredaktor kontrarevolučního Protiproudu Petr Hájek. 

Šéfredaktor zábavného měsíčníku MY Petr Hájek (stojící uprostřed) uspořádal ve Vojanově dvoře na Malé straně v Praze slavnostní večer na podporu zvolení do Senátu Ladislava Jakla, s nímž strávil deset let na Pražském hradě. Oba tam v letech 2003-2013 bojovali po boku prezidenta Václava Klause za autentickou pravicovou politiku naší země. Jakl ve funkci ředitele Politického odboru hradu a Hájek jako vicekancléř pro kulturu.  Za Akci D.O.S.T. byl přítomen její místopředseda Michal Semín (sedící vpravo) . 

Ladislav Jakl při konzumaci občerstvení konstatoval , že si představuje, že si maže na chleba Evropskou unii , a proto mu tak chutná.

Příspěvkem k pomoci v kampani od Petra Hájka je, že jeho měsíčník rozdávají v rámci senátní kampaně příznivci Ladislava Jakla spolu s jeho letáky. Nezbývá než se modlit, ať jim v tom pomáhá Bůh a pan Jakl se do Senátu dostane.

 

Celou akci D.O.S.T. na podporu Ladislava Jakla koordinuje František Červenka, který si vzal na tuto činnost měsíc své dovolené. Snímek níže ho zachycuje s Ladislavem Jaklem na Tylově náměstí v Praze při rozdávání letáků a časopisu MY

Zvolení Ladislava Jakla do Senátu by znamenalo naději, že v záplavě oranžového tsunami, které se na nás po odchodu prezidenta Klause z výkonné politiky v roce 2013 navalilo, že  uslyšíme i hlas skutečného pravicového politika, který chce naší zem dostat z nebezpečného neomarxistického protektorátu EU. Naději, že nás neobsadí hordy životunebezpečných islámských nenávistných mladíků, kteří v průběhu let změní naši tisíciletou křesťanskou kulturu lásky a úcty k životu v kulturu smrti.

Za Kulturní komisi ČR, vydavatele naší kulturně-hospodářské revue Fragmenty, se jménem jejího prezidenta docenta Jiřího Pancíře přidávám na podporu Ladislava Jakla do Senátu zvoláním k Pražanům:

Volte Láďu Jakla do senátu! Volte proti bruselské centralizaci! Volte proti masové migraci! Volte pro svobodu a suverenitu ČR!

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET