Vyžene Ladislav Jakl anarchisty z Kliniky pokud bude zvolen?
Publikováno 04.10.2018 v kategorii: Jakl Senátor, Ozvěna

PRAHA | V úterý bylo na Míráku u stánku SPD docela živo. Kandidát do Senátu na Praze 2 a Praze 3 za SPD Ladislav Jakl, diskutoval se svými příznivci i odpůrci.

Anarchisté neuznávají vlastnictví. Ale jakmile něco obsadí, začnou se chovat jako monopolní vlastníci. Mají klíče a jen oni rozhodují, co se bude v Klinice dít, informuje štáb kampaně Ladislava Jakla.

„Chodím pravidelně povzbuzovat dobrovolníky, kteří na mou podporu nasazují vlastní kůži v přímé kontaktní kampani v ulicích. Úterní setkání s mými voliči a podporovateli na Náměstí Míru bylo ale extra zajímavé a v mnohém inspirativní,“ píše v komentáři videa na youtube.com jeho autor Milan Kabrna.

Kabrna dále píše, že Ladislava Jakla přišli napadnout anarchisté, provokatéři, klinikáři a feministky. „Jejich programem je s.rát na své spoluobčany, kteří mají jiné názory. Snaží se vyvolat konflikt, ale žádné vlastní názory nemají. Jen jsou natolik přesvědčeni, že bojují s jakýmsi obrzlem, což je opravňuje k pocitu, že si mohou dovolit vše. A kdo jim vadí? Ti, co chodí denně do práce, platí daně, starají se o své rodiny a mají své legitimní zájmy a obavy. Takoví nekladou totiž v žádném případě otázky jako moderátoři diskusních pořadů. Je totiž skutečně zajímá svět kolem nich. Svět, ve kterém reálně žijí a chtějí svobodně a bezpečně žít i nadále,“ dodává.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET