Ladislav Jakl „křtí“ u Kelleyho knihu Josefa Provazníka o fejk ňůs, ke které napsal i předmluvu
Publikováno 28.06.2019 v kategorii: Publikované články, Video

https://youtu.be/EideyJWnUGs

Text předmluvy:

Konec srandy

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, vážené čtenářstvo všech pohlaví i to bezpohlavní, všech živočišných druhů, národů, ras, náboženství, kultů a ideologických orientací.

Cítím povinnost vás varovat. Dostala se vám tragickým nedopatřením do rukou kniha, kterou rozhodně nesmíte číst. Ba ani letmo prolistovat. Její písmenka se vám okamžitě vpálí do mozku, přeskupí vaše neuronové vazby a způsobí nenávratné škody na vaší kulturní, duchovní a morální eurovýbavě.

Je to kniha, která pohrdá vším nejcennějším, co nám soudobá rozvinutá liberálně demokratická eurospolečnost nabízí. Je to pamflet, který zlehčuje ty nejposvátnější eurohodnoty, jako například právo uzavřít sňatek s poštovní schránkou na rohu ulice. Je to kniha, která znevažuje obětavou práci hrdinných zachránců syrských sirotků z Nigérie, která cynicky podporuje zločinné spolčení developerů s cílem vyhubit palmové lesy na Kalimantanu i s jejich obyvateli, žijícími v sepjetí s přírodou a krokodýly, a na jejich místě vybudovat betonové pomníky kapitalismu, chrámy konzumu a plastových brček.

Někdo z vás by možná propadl pokušení podívat se této za cynický škleb se schovávající protiarabské, protiafrické a protievropské propagandě na zoubek a poznat tak lépe svého nepřítele, abyste mu mohli efektivněji čelit. To by bylo ale zásadním podceněním rafinovanosti této veskrze prohnané rádobyvtipné agitky. Všechny stránky této knihy jsou totiž napuštěny halucinogenními chemikáliemi, které snižují mediální gramotnost, intelektuální obranyschopnost a otevírají mysl čtenářů nepřátelským virům nenávisti vůči naší oprávněné nenávisti. Knihy, takto útočící na zásady tolerance, nelze v žádném případě tolerovat. Tolerování netolerance totiž není projevem tolerance, ale netolerance, kterou nelze tolerovat.

Když už ale došlo k tak tragickému selhání a vy tuto knihu opravdu už držíte v ruce, možná dokonce bez rukavic, nesmíte podlehnout panice. Knihu v žádném případě neodhazujte do odpadkového koše. Je velmi pravděpodobně časovaná a mohla by kolem sebe ihned spustit šíření hybridních kybernetických desinformací prostřednictvím infrarudého záření. Knihu se neopovažujte ani spálit. To věru není řešení. Nejenže tím klimaktericky oteplíte planetu o padesát stupňů a zaviníte, že všechna vajíčka budou už navždy pouze natvrdlá, hlavně tím ale spustíte termonuklickou řetězovou akci, koordinovanou až z Číny, která záludně povzbudí u lidí chuť na rýži a odevzdá je tak do plné závislosti na pandí říši.

Jediný způsob, jak se dostat ze zapeklité situace, kterou jste si zakoupením této knihy lehkovážně sami přivodili, je svolat po fejsbuku šiky uvědomělých Europanů všech pohlaví kromě bílého a pak spolu s těmito odhodlanými přáteli vytvořit kolem knihy kruh a dekontaminovat její toxický obsah magickým tancem za vykřikování hesla: „Není brusele kromě brusele, do pekla propadne, kdo sežere to sele.“

Ale ani to nezaručuje, že vaše euroduše nebude na věky ztracená. Poslední, co můžete udělat dobrého, když už jste to takhle pohnojili, je varovat co nejvíce svých bližních: nekupujte tuhle knihu, protože boj o lepší svět přece není žádná sranda. A když už sranda, tak jedině ta naše, euroliberální. Protože u té končí sranda a začínají hybridní fejkové desinformační manipulace.

L. J., vrchní cenzor  

Webdesign: Kabris|NET