Minuta ticha. A není to málo?
Publikováno 20.11.2015 v kategorii: Postřehy, Publikované články

V pondělí v poledne držela Evropa minutu ticha. Alespoň tak to psaly všechny agentury. Myslely tím, že minutu ticha drželi především vrcholní představitelé Evropské unie. A já se ptám: jen minutu?

Minuta ticha se dnes drží za kdeco a kdekoho. Strašlivý akt surového násilí na nevinných lidech v Paříži by si podle mne zasloužil daleko více, než jen pouhou minutu ticha.

Vážení představitelé EU, kormidelníci evropské integrace, architekti společné unifikované a centralizované vzájemnosti, máte pocit, že minuta vašeho ticha je dostatečná? Jsem přesvědčen, že nikoli. Minuta je málo. I deset minut je málo. I půl dne je málo. Buďte zticha už navždy. Sklapněte.

Podívejte se na své dílo. Podívejte, kam jste dostali svůj evropský integrační bruselský sen, k jakým koncům jste dovedli své dílo. Vy, eurocentralizátoři z Berlína, Paříže, Bruselu a odjinud (a ano, i od nás, i od nás), vy, huráevropané, vy, eurohujeři, vy, ničitelé parlamentních demokracií členských zemí, vy bořitelé suverenit demokratických států, vy, likvidátoři základů naší společnosti, civilizace a kultury, dobře se podívejte na své dílo.

Pokud chcete pro občany členských zemí EU udělat alespoň jednou něco dobrého, odejděte. A držte už hubu. Ne na minutu. Navždy.

Zdroj

Webdesign: Kabris|NET